Wie zijn wij

About Image

Studio Sugar Snap

Wij zijn twee jonge enthousiaste koks die de coronatijd hebben aangegrepen om een nieuwe start te maken en we zijn samen Studio Sugar snap begonnen, een keuken waar we bijzondere afhaal- en bezorgmaaltijden bereiden.
Ook kun je bij ons terecht voor niet alledaagse belegde broodjes, voor smoothies, soepjes, of voor een coffee-to-go met cake.


De koude maaltijden worden een keer per week, op donderdag, gratis thuisbezorgd door heel Utrecht.
Warme maaltijden worden 6 dagen per week

rondgebracht door thuisbezorgd.nl.
Wil je zelf langskomen; we zijn 6 dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag, voor zowel warme als koude afhaalmaaltijden en alle andere hapjes en drankjes.

Gezonde maaltijden met liefde bereid

Al onze maaltijden zijn op vegetarische basis. Wil je toch liever iets met vlees of vis, dan kun je altijd extra garnalen of kippendijen bestellen. Wekelijks is er keus uit vijf verschillende maaltijden, waarbij je bovendien kunt kiezen uit een normale of grote portie. Sommige maaltijden zijn wegens succes blijvertjes geworden, maar er wordt ook volop geëxperimenteerd en uitgeprobeerd om zo tot weer nieuwe smaken en combinaties te komen.

bekijk het menu van deze week!

About Image

We gebruiken alles

We gooien zo min mogelijk weg. Verspilling is nergens voor nodig; er kan altijd weer een bouillon getrokken worden of een kruidenmengsel gemaakt van wat eerder nog niet gebruikt was. We serveren waar mogelijk alles in duurzame, papieren bakjes en gebruiken verse, lokale ingrediënten. En de bezorging? Die doen we natuurlijk op de fiets!


  • Alle maaltijden in duurzame bakjes
  • We bezorgen op de fiets!
  • Alles is op vega-basis
  • We gooien niets weg!
  • Met verse lokale ingredienten
  • We maken alles zelf

De chefs

Fastwin
Fastwin

chef

Het begon bij Fastwin allemaal met het bakken van cake op 8-jarige leeftijd. De eerste cake kwam zwart uit de oven, maar wekte wel de interesse in eten.
Vanaf een jaar of 14 begon hij met stages in de keuken en langzaamaan groeide hij verder, totdat hij op verschillende plekken als sous-chef en chef aan de slag mocht. Hij begon op klassieke, Franse basis, maar ging na verloop van tijd zijn eigen draai vinden. Tegenwoordig laat hij zich graag beïnvloeden door de oosterse keuken. Van Arabisch tot Japans: alles komt voorbij. Zo maakt hij graag zijn eigen kruidenmixen, eigen boemboe en currypastas.

Fastwin heeft een grote liefde voor de natuur en is iemand die graag gaat wildplukken. Paddenstoelen, verschillende vruchten, kastanjes, vanalles haalt hij uit de natuur om in zijn gerechten te verwerken.

Sem
Sem

chef

Ook Sem stond als kleuter al op een stoel in de keuken om "dressings" te maken voor de salade. Dat zo'n beetje de complete inhoud van de keukenkastjes erin ging, wees al op zijn plezier in experimenteren. Later leek de liefde voor het maken van lekkere dingen even vergeten, maar nadat hij een aantal jaar als leraar biologie had gewerkt, besloot hij het roer om te gooien en haalde hij toch een koksdiploma.

Sem houdt nog steeds van - inmiddels wel wat verfijnder geworden - experimenten in de keuken, hij volgt graag zijn eigen goede ingevingen en zijn intuïtie. Voor bijzondere ingrediënten, nieuwe smaken en mooie combinaties ben je bij hem aan het juiste adres.